Vacatures

Wij zoeken jou!

Werken bij

Join the team

Bij Verstappen advanced packaging produceren we gerecyclede kunststof verpakkingen. Het hele productieproces hebben we van A tot Z in huis en grotendeels zelf ontwikkeld. We zijn een familiebedrijf en dat zie je terug in de informele sfeer op de werkvloer. We zijn gepassioneerd, loyaal en we werken hard. Iedereen kent elkaar en dat maakt ons team ontzettend hecht. Ons bedrijf is een toonaangevende speler in de verpakkingsbranche. We groeien door innovaties en hebben gedurende de jaren een stabiele en gezonde basis opgebouwd waar we erg trots op zijn. Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Lees dan snel verder!

Verstappen Advanced Packaging

Gezond

Aandacht voor elkaar

Bij Verstappen hechten we veel waarde aan een gezonde leefomgeving. Onze producten zijn bijvoorbeeld gemaakt van eerder gebruikte frisdrankflessen en zijn volledig recyclebaar. We hebben ook veel aandacht voor elkaar en stimuleren de fysieke en mentale gezondheid van alle collega’s. We luisteren naar elkaar, helpen elkaar waar nodig en zetten iedereen in zijn of haar kracht. Op diverse manieren helpen we medewerkers om gezond te blijven of gezond te worden. Ook nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We sponsoren diverse verenigingen, we verzorgen regelmatig presentaties op scholen en begeleiden stagiaires.

We zijn een erkend SBB leerbedrijf en de ultieme leerschool voor onze medewerkers. Je leert onze branche en productieprocessen namelijk pas écht kennen als je in dienst bent. We begeleiden je helemaal en leren je de fijne kneepjes van ons vak. Met de juiste mentaliteit en inzet zijn er altijd doorgroeimogelijkheden en kun je een lange carrière bij Verstappen opbouwen.

Ben jij die leergierige, ambitieuze en zelfstandige collega die wij zoeken en herken je jezelf in onze kernwaarden? Solliciteer dan vandaag nog!

Verstappen Advanced Packaging

Open sollicitatie

Voor kanjers is er altijd ruimte

Hierboven zie je de actuele vacatures die we op dit moment hebben. Zit er geen passende functie voor je tussen, maar wil je graag een keer komen praten? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een gesprek.

Werken bij Verstappen
Werken bij Verstappen
Werken bij Verstappen
© 2024 - Verstappen Advanced Packaging
LR Internet