Vacature

Technisch studenten

Ben jij de technisch student die wil leren in onze dynamische omgeving?

Wij zijn op zoek naar studenten met passie voor techniek die op zaterdagen en in vakanties werkervaring op willen doen in een innovatieve en dynamische productieomgeving.

Als ondernemend en innovatief bedrijf bieden we jongeren graag de kans om al vroeg in aanraking te komen met techniek. Ons team op zaterdag steekt graag de handen uit de mouwen en wil leren. Hierin hebben wij verschillende mogelijkheden. Hiervoor moet je wel minimaal 18 jaar zijn.

Wie zoeken we?

 • Leergierige en gedreven jongeren, die graag het vak willen leren
 • Passie voor techniek, je steekt daarnaast graag de handen uit de mouwen
 • Iemand die een MBO of HBO opleiding volgt in de richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek of iemand die binnenkort met een opleiding in deze richting start?

     Wat ga je doen?

     • Onder begeleiding van een ervaren collega sleutel je mee aan diverse onderhoudswerkzaamheden aan onze productiemachines. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en daardoor erg leerzaam
     • We zorgen ervoor dat de werkvloer en productiemachines er weer netjes uitzien en dat de collega’s op maandag weer in een schone omgeving kunnen starten. 

     Wat levert het op?

      • Je werkt onder begeleiding van een ervaren collega
      • Je werkt in weekenden (zaterdagochtend) en (school)vakanties.
      • De werktijden zijn op zaterdagen van 8.00 tot ca. 13.00 uur. Dus in de middag genoeg tijd over voor je hobby’s en andere verplichtingen
      • Tijdens vakanties zijn de werktijden van 7.00 uur tot 16.15 uur.
      • Dat wat je op school leert, kun je bij ons in de praktijk brengen. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in een technische omgeving.

      Waarom bij Verstappen werken?

      We laten je graag kennismaken met de techniek. Wij bieden je niet alleen een interessante werkplek, maar ook goede begeleiding van ervaren professionals. Zij leren je de fijne kneepjes van het vak!

      Vind je techniek interessant, maar weet je nog niet zo goed welke richting het beste bij je past? Dan helpen wij je hier graag bij! Naast het werken op zaterdag kun je ook doordeweeks een kijkje nemen binnen verschillende afdelingen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je schoolopdrachten uit te voeren. Veel van onze zaterdagkrachten hebben het zo naar hun zin bij ons, dat we ze later terug zien als ze stage gaan lopen of als leerling bij ons aan de slag gaan! Dat zien wij graag! Je komt in een prettige, gezellige en informele werkomgeving met veel vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat je iedere zaterdag met plezier naar je werk gaat!

      Heb je interesse of wil je meer informatie?

      Bel of mail naar Mieke Verstappen via personeel@verstappenpackaging.com of 077  - 398 47 76.

      Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

      We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

      Bekijk de vacatures Solliciteer hier
      © 2023 - Verstappen Advanced Packaging
      LR Internet