Innovatie

Pioniers in duurzame verpakkingen

Bij Verstappen Advanced Packaging werken we aan een duurzamere leefomgeving door het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen en deze continu te verbeteren. Onze kunststof verpakkingen dragen bij aan de voedselveiligheid van supermarktproducten en verlengen de houdbaarheid hiervan. Daarnaast leggen wij de focus op het verpakkingsproces door het liefst te werken vanuit een maatwerkoplossing. Hierdoor kunnen verspillingen worden gereduceerd, waar efficiëntie en duurzaamheid voor in de plaats komen.

Producten Over Verstappen

Innovatie in Verpakkingen

Maatwerk

Meedenken & meebewegen

Wij denken en bewegen mee waardoor we meerwaarde voor de klant, omgeving en maatschappij creëren. Hoewel we beschikken over een groot assortiment gangbare verpakkingen kiezen we bewust niet voor een standaard catalogusverkoop. We bieden liever een luisterend oor om de verpakkingen volledig te laten aansluiten op jouw product en proces. Elk detail en elke schakel draagt namelijk bij aan de efficiëntie en duurzaamheid.

Neem contact op

Maatwerk in verpakkingen

Recycling

Circulaire economie

‘Empowering a wasteless world’ is onze ambitie en dat doen we door kunststof verpakkingen te maken uit gerecyclede materialen. Onze verpakkingen worden gemaakt van eerder gebruikte frisdrankflessen en bestaan uitsluitend uit mono-materiaal om recycling steeds opnieuw mogelijk te maken. Daarnaast verwerken wij sinds jaar en dag ons eigen productie-afval weer opnieuw in onze verpakkingen. De circulaire economie is voor ons dagelijkse praktijk.

Bekijk onze werkwijze

Recycling van verpakkingsmaterialen
© 2023 - Verstappen Advanced Packaging
LR Internet