WTB-monteur

vrijdag 25 oktober 2019

Voor versterking van onze afdeling technische dienst zijn wij op zoek naar een WTB-Monteur.

WTB-Monteur (m/v)

Fulltime - MBO/HBO werktuigbouwkunde

Als WTB-Monteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het technisch in goede staat zijn/houden en functioneren van onze machines.

Als WTB-Monteur start je met een interne opleiding, waarin jou de basis wordt aangeleerd van het proces thermovormen. Je houdt je onder andere bezig met het omstellen en productie gereed maken van de vormmachines. Ook leer je zelfstandig storingen op te lossen en voer je periodiek en eventueel noodzakelijk onderhoud uit. Daarnaast besteed je je tijd aan het bouwen van nieuwe machines en apparaten. 

Dit zorgt voor veel afwisselend werk en naarmate je interne ervaring en zelfstandigheid groeien biedt deze functie ruimte voor specialisme en persoonlijke ontwikkeling.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een teamplayer, die zich thuis voelt in een organisatie met een hands-on mentaliteit. Je maakt deel uit van een vast team met gedreven, ervaren en enthousiaste technische collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde
  • Je hebt interesse voor zorgvuldige mechanische montage van machines, matrijzen en andere productiegereedschappen
  • Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je ben nauwkeurig en werkt gedisciplineerd

Wij bieden

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatie organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris dat meegroeit met je ervaring.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in deze profielschets. Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciterenInteresse in deze vacature?