Technisch tekenaar WTB

vrijdag 25 oktober 2019

Voor versterking van onze afdeling technische dienst zijn wij op zoek naar een Technisch tekenaar.

Technisch tekenaar WTB (m/v)

Fulltime - MBO/HBO werktuigbouwkunde

Als Technisch tekenaar wordt je verantwoordelijk voor het 3D en 2D tekenwerk voor alle werktuigbouwkundige disciplines binnen onze organisatie.

Je maakt zelfstandig tekeningen van nieuw te ontwerpen producten, matrijzen, machines en hulpgereedschappen. Deze worden allemaal voor eigen gebruik ontwikkelt. Het is belangrijk dat je beschikt over een goed constructief inzicht en dat je actief je technische collega’s opzoekt voor het opdoen van de benodigde praktische informatie en ervaring.

Je komt een diversiteit aan techniek tegen binnen onze organisatie. Dit zorgt ervoor dat je functie op de technische dienst afwisselend is. De variatie van jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden groeit naarmate jouw ervaring en zelfstandigheid toenemen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een teamplayer, die zich thuis voelt in een organisatie met een hands-on mentaliteit. Je maakt deel uit van een vast team met gedreven, ervaren en enthousiaste technische collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde
  • Je bent vaardig met een 3D tekenprogramma, bij voorkeur Solidworks of Inventor
  • Je hebt affiniteit voor degelijk en zorgvuldig in elkaar gestoken machinebouw en het praktisch functioneren ervan
  • Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je ben nauwkeurig en werkt gedisciplineerd

Wij bieden

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatie organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris dat meegroeit met je ervaring.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in deze profielschets. Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciterenInteresse in deze vacature?