Teamleider logistiek

maandag 2 september 2019

Ben je een logistieke duizendpoot en ben je op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden? Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een Teamleider Logistiek

Teamleider logistiek M/V

Fulltime - MBO/HBO werk- en denkniveau 

Als Teamleider Logistiek ben je samen met je logistiek medewerkers verantwoordelijk voor de beheersing van de gehele goederenstroom vanaf grondstof, productie, opslag tot en met levering van eindproducten aan onze klanten.

Het is jouw verantwoordelijkheid om de logistiek op een optimale wijze te laten verlopen qua efficiency en kwaliteit. Je zorgt voor de dagelijkse coaching op de werkvloer en de bewaking van de interne logistieke processen, zodat de werkzaamheden veilig, efficiënt en correct worden uitgevoerd. Hiervoor is het belangrijk dat je beschikt over leidinggevende capaciteiten en een goed organisatorisch inzicht.

Je hebt de bijsturende- en controlerende rol met een diversiteit aan werkzaamheden, maar je schroomt ook niet om zelf actief op de werkvloer jouw steentje bij te dragen. Tenslotte vindt je het een uitdaging om onze logistieke organisatie te verbeteren en verder te optimaliseren.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een teamplayer, die zich thuis voelt in een informele en platte organisatie met een hands-on mentaliteit.

Jouw profiel

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een logistieke omgeving
  • Je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat en eventueel reachtruckcertificaat.
  • Je hebt ervaring met ERP/WMS systemen
  • Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
  • Je bent kwaliteitsbewust en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Je bent woonachtig in de gemeente Horst a/d Maas of nabije omgeving

Wij bieden

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris dat meegroeit met je ervaring.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in deze profielschets. Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciterenInteresse in deze vacature?