Meewerkend voorman extrusie

dinsdag 2 juli 2019

Weet jij leidinggeven te combineren met meewerken? Ben je teamplayer en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan is deze nieuwe functie in onze organisatie iets voor jou. Voor versterking van onze extrusie afdeling zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend voorman extrusie (m/v)

Fulltime - MBO/HBO werk- en denkniveau

Als meewerkend voorman/vrouw ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de extrusie operators in de uitvoering van hun taken. Je weet met jouw enthousiasme je collega’s te helpen en op een positieve manier te stimuleren. Jij zorgt ervoor dat de productieprocessen zo optimaal mogelijk verlopen en dat de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Bij eventuele onregelmatigheden, weet je de prioriteiten in het oog te houden en hiernaar proactief te handelen. Tijdens deze overkoepelende functie werk je mee in het productieproces. Daarnaast heb je dagelijks overleg met onze operationeel manager over de productieplanning. Bij storingen zorg je ervoor dat deze samen met de technische dienst worden opgelost.

Alvorens leiding te geven, start je als operator en doet zo eerst ervaring op in het productieproces. Je werkt volgens een verschoven dagdienst rooster met werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 05.00 en 22.00 uur. Waarbij het mogelijk is dat er ook af en toe op zaterdag werkzaamheden verricht moeten worden.

Wij zoeken naar een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid die op zoek is naar een carrière in een productieomgeving. Je komt terecht binnen een vast team met gedreven, ervaren en enthousiaste collega’s. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een teamplayer, die zich thuis voelt in een organisatie met een hands-on mentaliteit.  

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde technische MBO/HBO opleiding
  • Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring binnen een industriële omgeving
  • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving
  • Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
  • Je bent kwaliteitsbewust en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beheerst de Nederlandse in woord en geschrift
  • Je bent woonachtig in de gemeente Horst a/d Maas of nabije omgeving

Wij bieden

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris dat meegroeit met je ervaring.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in deze profielschets. Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciterenInteresse in deze vacature?