Assistent extrusie operator

donderdag 6 december 2018

Voor onze afdeling extrusie zijn wij per direct op zoek naar een of meerdere Assistent Extrusie Operator(s).

Assistent Extrusie Operator (m/v)

Fulltime - MBO werk- en denkniveau

Als Assistent Extrusie Operator start je met een interne opleiding, waarin je de basiskennis van het extruderen leert. Extruderen is een geautomatiseerd productieproces waarbij je van kunststof korrels uiteindelijk rollen folie maakt.

Samen met de operators zorg je voor het optimaal functioneren van de extrusielijnen. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het meehelpen opstarten en bedienen van de extrusielijnen. Daarnaast zorg je voor aanvoer van de grondstoffen en zorg je voor de rolwissels. Tevens verleen je assistentie bij de diverse afdelingswerkzaamheden en draag je dagelijks zorg voor een schone en opgeruimde werkomgeving.

Ervaring of kennis van het productieproces is niet noodzakelijk, wij vinden het veel belangrijker dat je een gezonde dosis doorzettingsvermogen en interesse hebt, om jezelf te willen ontwikkelen.

Het werk is afwisselend in een 2-ploegendienst (1 week vroege dienst – 1 week late dienst)

Vroege dienst               maandag t/m vrijdag van 05.45 - 14.00 uur

Late dienst                    maandag t/m donderdag van 13.45 - 22.00 uur, vrijdag van 13.45 -18.00 uur

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een echte teamplayer die zich thuis voelt in een organisatie met een hands-on mentaliteit. Je maakt deel uit van een vast team met gedreven, ervaren en enthousiaste collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt MBO werk/denkniveau
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent energiek en leergierig
  • Je wilt werken in een 2-ploegendienst, incidenteel 3-ploegendienst
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt gedisciplineerd
  • Je bent woonachtig in de gemeente Horst a/d Maas of nabije omgeving

Wij bieden

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatie organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris dat meegroeit met je ervaring.

Wij worden in deze procedure begeleid door Ixxenz BV, welke te bereiken zijn onder telefoonnummer 0485 - 225 100 of per email info@ixxenz.nl. Zij kunnen je ook meer informatie verstrekken over de inhoud van deze functie en de voortgang van de procedure. 

Direct solliciterenInteresse in deze vacature?