Vacature

Verpakkingsoperator

Wat ga je doen?

 • Je zorgt ervoor dat onze geproduceerde verpakkingen worden gecontroleerd en worden verpakt. 
 • Je bedient meerdere productiemachines tegelijk en zorgt dat het geproduceerde restafval gerecycled kan worden. 
 • Samen met je collega's zorg je voor een schone en opgeruimde productieafdeling. 

Omdat je deze functie kunt invullen vanaf 16 uur (2 dagen per week) combineren veel werknemers deze baan met kinderen en huishouden. Je werkt geen weekenden en hebt regelmaat in werktijden. Vroege dienst is op maandag t/m vrijdag van 6:00 tot 14:00 uur. De late dienst is van maandag t/m donderdag van 14:00 tot 22:00 uur en op vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur. 

Wie ben jij?

Je bent zorgvuldig en wil lekker bezig zijn. Ook vind je het fijn om in een klein team te werken.  

Met wie ga je werken?

De 'Verstappen' is een teamplayer en heeft een 'schouders eronder' mentaliteit. Wij gaan voor het beste resultaat. Dat gaat niet altijd even makkelijk en het gaat ook niet altijd goed. Maar dat is oké, want zonder fouten leer je niet. Collega's helpen elkaar om niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit elkaar te halen. Wij vinden het belangrijk dat we eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar kunnen aanspreken op wat niet goed is gegaan of wat beter kan. 

Wat levert het op?

  Een baan met veel afwisselend werk. De standaard arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed en marktconform. Wij geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt met je meegedacht over werktijden en roosters om samen te zoeken naar een goede werk/privé balans. Het is soms hard werken, maar daarnaast houden we ook van gezelligheid. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en hebben van tijd tot tijd een goede  vrijdagmidddagborrel. 

  Wat is Verstappen verder?

  Verstappen is een echt familiebedrijf. Wij houden niet van hiërarchie en zijn lekker informeel. We hebben daarom een platte organisatie en korte lijnen. Daarnaast zijn we altijd in ontwikkeling en op zoek naar verbetering. Dat maakt dat mensen die lang bij ons werken zich ook altijd blijven ontwikkelen. Wij zijn vooruitstrevend en willen graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze mensen hebben passie en wij zorgen ervoor dat ze gezond en vitaal bij ons kunnen blijven werken. Wij zijn trots op onze cultuur waar iedereen zich thuis voelt en ook zichzelf kan zijn.

  Denk je dat je bij ons past?

  Stuur dan je gegevens met korte motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

  Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

  We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

  Bekijk de vacatures Solliciteer hier
  © 2024 - Verstappen Advanced Packaging
  LR Internet