Vacature

Verpakkingsoperator

Wie zoeken we?

Als onze producten klaar zijn moeten ze netjes en correct verpakt worden. Een nauwkeurige taak met veel structuur en regelmaat. Jij bent de laatste die onze producten controleert voordat ze bij de klant terecht komen. Dit vraagt zorgvuldigheid en discipline. Herken je jezelf daarin? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als verpakkingsoperator werk je in ploegendiensten. De vroege dienst is op maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 14.00 uur. De late dienst is van maandag t/m donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur en op vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Je werkdag biedt veel structuur en regelmaat. Vanuit de verschillende productielijnen worden diverse eindproducten bij de afdeling afgeleverd. Jij bent verantwoordelijk voor het correct verpakken en labelen van de verschillende producten zodat ze uitgeleverd kunnen worden aan de klant. Dit vraagt om precisie. Jij bent de laatste die ons product controleert op kwaliteit en jij zorgt dat alle producten netjes verpakt zijn. Dit vergt concentratie. Je werkt samen met 10-15 andere collega’s en jullie worden aangestuurd door een teamleider.

Heb je affiniteit met het productieproces? Dan is er ruimte om vanuit deze functie door te groeien naar andere functies binnen ons bedrijf. 

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent energiek, leergierig en wilt werken in een 2-ploegendienst;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt gedisciplineerd;
  • Je bent woonachtig in de gemeenten Horst aan de Maas, Venray of omgeving.

Bij de start van je werkzaamheden volg je een interne opleiding waarin je de diverse werkzaamheden leert. Een specifieke opleiding of achtergrond is voor deze functie daarom niet noodzakelijk.

Deze functie is vanaf minimaal 16 uur in te vullen. 

Waarom bij Verstappen werken?

Verstappen is een ambitieuze en integere organisatie. Er heerst een toegankelijke sfeer waar iedereen met elkaar samenwerkt voor een topproduct van hoge kwaliteit en een steentje bijdraagt aan duurzaamheid. In ons bedrijf hechten we minder waarde  aan vastomlijnde functieprofielen, maar denken we liever in kwaliteiten en eigenschappen. Je komt te werken in een team met praktische professionals die jou, zeker in het begin, veel kunnen leren. Onze ambitie en de ontwikkelingen in onze branche bieden veel mooie kansen en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen! Verstappen biedt een prima salaris, aantrekkelijke pensioenregeling en uitzicht op een vast contract.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Bekijk de vacatures Solliciteer hier
© 2022 - Verstappen Advanced Packaging
LR Internet