Vacature

Technische student

      Wat ga je doen?

      • Onder begeleiding van een ervaren collega sleutel je mee aan diverse onderhoudswerkzaamheden
      • Na het onderhoud zorg je ervoor dat de werkvloer en productiemachines weer netjes zijn, zodat er maandag weer in een schone omgeving opgestart kan worden. 

      Je werkt in het weekend (zaterdagochtend) en (school)vakanties. De werktijden zijn op zaterdag van 8.00 tot ca. 13.00 uur. Dus in de middag genoeg tijd over voor je hobby's en andere verplichtingen. Tijdens vakanties zijn de werktijden van 7.00 tot 16.15 uur. 

      Wie ben jij?

       Je bent minimaal 17 jaar en hebt passie voor techniek, wilt graag leren en bent een doener. 

       Met wie ga je werken?

       De 'Verstappen' is een teamplayer en heeft een 'schouders eronder' mentaliteit. Wij gaan voor het beste resultaat. Dat gaat niet altijd even makkelijk en het gaat ook niet altijd goed. Maar dat is oké, want zonder fouten leer je niet. Collega's helpen elkaar om niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit elkaar te halen. Wij vinden het belangrijk dat we eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar kunnen aanspreken op wat niet goed is gegaan of wat beter kan. 

       Wat levert het op?

        Wij geven je de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de techniek. Hierin hebben wij verschillende mogelijkheden en kijken wij samen naar de werkzaamheden die bij jou passen. Naast werken, houden wij ook van gezelligheid. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en hebben van tijd tot tijd een goede vrijdagmidddagborrel. 

        Wat is Verstappen verder?

        Verstappen is een echt familiebedrijf. Wij houden niet van hiërarchie en zijn lekker informeel. We hebben daarom een platte organisatie en korte lijnen. Daarnaast zijn we altijd in ontwikkeling en op zoek naar verbetering. Dat maakt dat mensen die lang bij ons werken zich ook altijd blijven ontwikkelen. Wij zijn vooruitstrevend en willen graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze mensen hebben passie en wij zorgen ervoor dat ze gezond en vitaal bij ons kunnen blijven werken. Wij zijn trots op onze cultuur waar iedereen zich thuis voelt en ook zichzelf kan zijn.

        Denk je dat je bij ons past?

        Stuur dan je gegevens met korte motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

        Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

        We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

        Bekijk de vacatures Solliciteer hier
        © 2024 - Verstappen Advanced Packaging
        LR Internet