Vacature

Recycling operator

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedisciplineerde medewerker die zorgt voor het recyclen van restmaterialen. Dit betreft een fysieke functie waarbij oplettendheid belangrijk is. Ben jij een aanpakker en ben je graag de spin in het web in ons interne duurzaamheidssysteem? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Bij de productie van verpakkingen blijven altijd restmaterialen over. Deze materialen kunnen prima hergebruikt worden voor nieuwe verpakkingen. In de functie van recycling operator zorg je dat de restmaterialen vermalen worden zodat ze hergebruikt kunnen worden. Het is belangrijk dat de verschillende materialen niet door elkaar gehaald worden. Dit vergt een zorgvuldige en nauwkeurige aanpak. Je werkplek is de recycling afdeling, de EPT (elektropallettruck) of heftruck waarmee je de karren, waarin de restmaterialen zitten, verplaatst van productie, naar malerij en opslag. Je zorgt er ook voor dat de juiste labels worden toegekend en dat de materialen aangevoerd en afgevoerd worden.

In deze functie werk je in ploegendienst. De vroege dienst is van maandag t/m vrijdag van 5.45 uur tot 14.00 uur en de late dienst is van maandag t/m donderdag 13.45 uur – 22.00 uur en op vrijdag van 13.45 uur tot 18.00 uur. Je werkt in deze functie nauw samen met de collega’s van de folieproductie.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van een geldig EPT- en heftruckcertificaat;
  • Je bent energiek, leergierig en wilt werken in een 2-ploegendienst;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent woonachtig in de gemeenten Horst aan de Maas, Venray of omgeving.

Waarom bij Verstappen werken?

Verstappen is een ambitieuze en integere organisatie. Er heerst een toegankelijke sfeer waar iedereen met elkaar samenwerkt voor een topproduct van hoge kwaliteit en een steentje bijdraagt aan duurzaamheid. In ons bedrijf hechten we minder waarde  aan vastomlijnde functieprofielen, maar denken we liever in kwaliteiten en eigenschappen. Je komt te werken in een team met praktische professionals die jou, zeker in het begin, veel kunnen leren. Onze ambitie en de ontwikkelingen in onze branche bieden veel mooie kansen en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen! Verstappen biedt een prima salaris, aantrekkelijke pensioenregeling en uitzicht op een vast contract.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Bekijk de vacatures Solliciteer hier
© 2022 - Verstappen Advanced Packaging
LR Internet