Vacature

Procesoperator

Je werkt in ploegendienst in een leuk team waar je samen aan de slag gaat en elke dag zorgt voor de productie van verpakkingen op basis van bestellingen en opdrachten van de klanten.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker die zich wil ontwikkelen in een operationele procesomgeving. Je pakt graag zelf mee aan en wilt samen met je collega's elke dag zorgen voor een soepel lopend productieproces. 

Wat ga je doen?

Je start met een interne opleiding, waarin je wordt opgeleid tot een allround verpakkingsoperator. Als je deze basis onder de knie hebt, ga je als assistent teamleider aan de slag. Samen met de teamleider zorg voor het optimaal functioneren van onze productiemachines. Je werkt actief mee op de werkvloer, stuurt medewerkers aan en motiveert ze, je verzorgt kwaliteitscontroles, je bedient machines en bent verantwoordelijk voor de voorraad en administratie. Kortom een functie met veel dynamiek.

In deze functie werk je in ploegendienst. De vroege dienst is van maandag t/m vrijdag van 5.45 uur tot 14.00 uur en de late dienst is van maandag t/m donderdag 13.45 uur – 22.00 uur en op vrijdag van 13.45 uur tot 18.00 uur.

Jouw profiel

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je voelt je verantwoordelijk voor het hele proces en voor de mensen in jouw team;
  • Je bent sociaal vaardig en hebt een open, toegankelijke houding;
  • Je bent leergierig en wilt fulltime werken in een 2-ploegendient;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van een geldig EPT- en heftruckcertificaat;
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een flexibele werkhouding en wilt fulltime werken;
  • Je bent woonachtig in de gemeenten Horst aan de Maas, Venray of omgeving.

Waarom werken bij Verstappen?

Verstappen is een ambitieuze en integere organisatie. Er heerst een toegankelijke sfeer waar iedereen met elkaar samenwerkt voor een topproduct van hoge kwaliteit en een steentje bijdraagt aan duurzaamheid. In ons bedrijf hechten we minder waarde  aan vastomlijnde functieprofielen, maar denken we liever in kwaliteiten en eigenschappen. Je komt te werken in een team met praktische professionals die jou, zeker in het begin, veel kunnen leren. Onze ambitie en de ontwikkelingen in onze branche bieden veel mooie kansen en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen! Verstappen biedt een prima salaris, aantrekkelijke pensioenregeling en uitzicht op een vast contract.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk de vacatures Solliciteer hier
© 2022 - Verstappen Advanced Packaging
LR Internet