Vacature

CNC frezer / Junior matrijzenmaker

      Wat ga je doen?

      • Je werkt aan jouw vaste 3-assige machine en programmeert zelf aan de machine. 
      • Je maakt prototype verpakkingen.
      • Je werkt nauwkeurig en maakt werkstukken van hoge kwaliteit. Dit zijn allemaal werkstukken voor onze eigen productiegereedschappen en machines. Vaak enkelstuks maar soms ook klein seriewerk. 
      • Als je machine loopt, plan je je eigen ondersteunende nevenwerkzaamheden. 
      • Je ondersteunt onze gereedschapmakers en monteurs bij het monteren, repareren en schoonmaken van onze eigen matrijzen. 

      Deze functie is in te vullen vanaf 36 uur (4 dagen per week) in dagdienst waarbij de werktijden liggen tussen 06.00 en 18.00 uur. Ben je een senior of net klaar met je opleiding? Dan kan wat ons betreft allebei, want we zijn op zoek naar de persoon die het ambacht van matrijzenmaker écht wilt leren. Wij vragen dat je minimaal op mbo niveau 3-4 niveau functioneert. 

      Wie ben jij?

      Je werkt graag met je handen en wilt graag leren. Je bent rustig, niet snel afgeleid en hebt oog voor detail. 

      Met wie ga je werken?

      De 'Verstappen' is een teamplayer en heeft een 'schouders eronder' mentaliteit. Wij gaan voor het beste resultaat. Dat gaat niet altijd even makkelijk en het gaat ook niet altijd goed. Maar dat is oké, want zonder fouten leer je niet. Collega's helpen elkaar om niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit elkaar te halen. Wij vinden het belangrijk dat we eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar kunnen aanspreken op wat niet goed is gegaan of wat beter kan. 

           Wat levert het op?

            Een baan met veel afwisselend werk. De standaard arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed en marktconform. Wij geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt met je meegedacht over werktijden en roosters om samen te zoeken naar een goede werk/privé balans. Het is soms hard werken, maar daarnaast houden we ook van gezelligheid. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en hebben van tijd tot tijd een goede vrijdagmidddagborrel. 

            Wat is Verstappen verder?

            Verstappen is een echt familiebedrijf. Wij houden niet van hiërarchie en zijn lekker informeel. We hebben daarom een platte organisatie en korte lijnen. Daarnaast zijn we altijd in ontwikkeling en op zoek naar verbetering. Dat maakt dat mensen die lang bij ons werken zich ook altijd blijven ontwikkelen. Wij zijn vooruitstrevend en willen graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze mensen hebben passie en wij zorgen ervoor dat ze gezond en vitaal bij ons kunnen blijven werken. Wij zijn trots op onze cultuur waar iedereen zich thuis voelt en ook zichzelf kan zijn.

            Denk je dat je bij ons past?

            Stuur dan je gegevens met korte motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

            Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

            We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

            Bekijk de vacatures Solliciteer hier
            © 2024 - Verstappen Advanced Packaging
            LR Internet