Vacature

Administratief medewerker

Wat ga je doen?

 • Je zorgt dagelijks voor de orderinvoer en bent verantwoordelijk voor de planning en transport hiervan. 
 • Je handelt vragen af die via de telefoon of e-mail binnenkomen.
 • Verder verricht je allerlei voorkomende hand- en spandiensten op onze kantoororganisatie. 

Deze functie is in te vullen vanaf 24 uur (3 dagen per week) in dagdienst waarbij de werktijden liggen tussen 07.00 en 17.00 uur. Wij vragen dat je Engelse en Duitse taal goed beheerst en dat je minimaal op mbo niveau 3-4 niveau functioneert.

Wie ben jij?

  Je checkt graag het werk van jezelf en van anderen, omdat je streeft naar foutloos werken. Je vindt het leuk om in te springen waar nodig.   

  Met wie ga je werken?

  De 'Verstappen' is een teamplayer en heeft een 'schouders eronder' mentaliteit. Wij gaan voor het beste resultaat. Dat gaat niet altijd even makkelijk en het gaat ook niet altijd goed. Maar dat is oké, want zonder fouten leer je niet. Collega's helpen elkaar om niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit elkaar te halen. Wij vinden het belangrijk dat we eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar kunnen aanspreken op wat niet goed is gegaan of wat beter kan. 

  Wat levert het op?

   Een baan met veel afwisselend werk. De standaard arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed en marktconform. Wij geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt met je meegedacht over werktijden en roosters om samen te zoeken naar een goede werk/privé balans. Het is soms hard werken, maar daarnaast houden we ook van gezelligheid. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en hebben van tijd tot tijd een goede vrijdagmidddagborrel. 

   Wat is Verstappen verder?

   Verstappen is een echt familiebedrijf. Wij houden niet van hiërarchie en zijn lekker informeel. We hebben daarom een platte organisatie en korte lijnen. Daarnaast zijn we altijd in ontwikkeling en op zoek naar verbetering. Dat maakt dat mensen die lang bij ons werken zich ook altijd blijven ontwikkelen. Wij zijn vooruitstrevend en willen graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze mensen hebben passie en wij zorgen ervoor dat ze gezond en vitaal bij ons kunnen blijven werken. Wij zijn trots op onze cultuur waar iedereen zich thuis voelt en ook zichzelf kan zijn.

   Denk je dat je bij ons past?

   Stuur dan je gegevens met korte motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

   Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

   We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

   Bekijk de vacatures Solliciteer hier
   © 2024 - Verstappen Advanced Packaging
   LR Internet